Verzending en Retouren

Gratis verzending voor Nederland, België en Duitsland en bij alle bestellingen boven de 95€

Retouren

U kunt uw bestelling via ons retourneren door via deze link een retourlabel aan te maken. Vul dan je bestelnummer en postcode in. Vervolgens kun je een servicepunt naar keuze aangeven om de bestelling te retourneren en een retourlabel te downloaden.

De retourkosten zijn voor eigen rekening en bedragen €3,95 per pakket voor retouren vanuit Nederland. Voor retouren vanuit België en Duitsland zijn de retourkosten €6,95
Voor retourzendingen vanuit andere landen kunnen wij een retourlabel aanleveren voor €9,95

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

We betalen je binnen 7 dagen na het verwerken van je retour terug, met dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt om je oorspronkelijke bestelling te plaatsen. Sommige banken hebben misschien de volledige 7 dagen nodig, maar in de meeste gevallen krijgt u uw geld sneller terug.

De prijs van een artikel dat ik heb besteld is veranderd. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Helaas is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen als de prijzen zijn veranderd tijdens een uitverkoopperiode. Als de prijzen om een andere reden zijn gewijzigd, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoeveel dagen heb ik om mijn bestelling te retourneren?

U kunt uw bestelling binnen 30 dagen na levering retourneren. Als u een artikel of artikelen uit uw bestelling wilt retourneren.

Kan ik een product ruilen?

Helaas is dat niet mogelijk. Maar u kunt uw originele bestelling retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen voor uw gewenste maat of kleur.

Waar moet ik mijn retour naartoe sturen?

Je bestelling wordt teruggestuurd naar het volgende adres:

Monta Fulfilment
Zuiveringweg 21
8243 PZ Lelystad

Alle bestellingen die naar een ander adres worden verstuurd, worden niet als retour geaccepteerd.

Krijg ik een bevestiging van mijn retourzending?

Zodra wij uw retourzending hebben verwerkt, ontvangt u van ons een retourbericht. Houdt u er rekening mee dat het een aantal dagen kan duren voordat uw pakket ons magazijn bereikt en verwerkt kan worden.

Levering

Kan mijn afleveradres anders zijn dan mijn factuuradres?

Ja, het afleveradres kan afwijken van het factuuradres. Ga naar de kassa en selecteer 'ander adres' om een ander afleveradres in te voeren.

Waar leveren jullie aan?

Wij verzenden naar de volgende landen:

 • Nederland
 • België
 • Duitsland
 • Oostenrijk
 • Kroatië
 • Tsjechië
 • Frankrijk
 • Luxemburg
 • Polen
 • Spanje
 • Verenigd Koninkrijk

Wat zijn de bezorgkosten?

Nederland, België en Duitsland hebben het voordeel van gratis bezorging. Voor de andere landen is de verzending gratis voor alle bestellingen boven de 95€, anders is de verzending € 9,95.

Hoe lang duurt de levering?

Wij verzorgen wereldwijde verzending met onze partners, PostNL (Nederland), DHL of DPD. Verzending naar Nederland duurt twee tot drie werkdagen. Verzending naar België en Duitsland duurt één tot vijf werkdagen. Verzending naar de rest van de landen duurt twee tot vijf werkdagen. Tijdens de uitverkoop of vakantieperiode kan de levering langer duren. U ontvangt een trackingcode zodra uw bestelling is verzonden.

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Gebruik de trackingcode die u per e-mail hebt ontvangen om de status van uw bestelling te controleren. Als uw bestelling ergens is blijven steken of als uw trackingcode de locatie van uw bestelling niet aangeeft, neem dan contact op met het verzendbedrijf. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice voor hulp.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen. Wat moet ik doen?

Oeps! Dat spijt ons. Neem onmiddellijk contact op met onze klantenservice zodat we ervoor kunnen zorgen dat je het juiste artikel ontvangt. We zullen je voorzien van retourinstructies en een voorgefrankeerd retourlabel.

Er ontbreekt een artikel in mijn bestelling. Wat moet ik doen?

Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice, zodat we u het ontbrekende artikel kunnen toesturen als we het in voorraad hebben.